Homesite BAM Accountants
Homesite BAM Accountants
Algemene Voorwaarden
Korte presentatie van BAM Accountants


Website nu.nl

Omkering van Bewijslast
Ministerie van Financiën
Uitvoering WW, WIA, Wajong, WAO, WAZ en Ziektewet


Profiel van onze relatiekring
Contactgegevens BAM Accountants

Onze Relaties

B.A.M. Adviseurs B.V.

De relaties van BAM Adviseurs

Natuurlijk komt hier geen overzicht van onze relaties.

                                

U zou immers ook niet graag ongevraagd uw naam hier tegenkomen.


Onze relaties voldoen wel allemaal aan een profiel. Geen avonturiers, maar ondernemers, welke hun vak met liefde uitoefenen en liever daar mee bezig zijn dan met een papierwinkel.

                   

Helaas is tegenwoordig die "papierwinkel" onontkoombaar. Eisen van o.a. de belastingdienst worden steeds formeler. Bewaren van email, bewaren van digitale gegevens, voldoen aan nauwkeurig omschreven bepalingen met boete als "straf" bij niet voldoen.


Wij zijn onze cliënten behulpzaam om hun activiteiten met plezier, zo lang mogelijk en met een maximaal netto resultaat uit te kunnen oefenen.

Wij nemen hen zoveel mogelijk uit handen, laten onze cliënten niet aan hun lot over, letten op tijdige verzorging van aangiften en indien cliënten zelf hun aangiften willen indienen, zorgen wij voor een vakkundige contrôle van de gegevens en eventuele aanvullende aangiften.


BAM Adviseurs oefent als onafhankelijk en persoonlijke accountant het vak inmiddels meer dan 50 jaar met liefde uit. Kleinschalig ook. Zoals nagenoeg al onze cliënten. Het verloop in onze portefeuille is zeer gering.


Indien u interesse heeft in onze aanpak van dienstverlening, nodigen wij u uit tot een gesprek. Wij houden nog steeds van nieuwe uitdagingen.